Italiano
English
Presentation
Thank you, Felice.
GImondi, a happy life
The Granfondo
23 jersey x 23 editions
Bianchi and Granfondo Gimondi
General Info
Regulations
FAQ
Unofficial Program
Keep the time, 8th May
The first 600 bibs
Green event
Registration
Registration procedures
Iscrizione online
Online registration
Iscrizione individuale
Individual application form
Iscrizione GIM
GIM Application Form
Iscrizione Solidarietà
Charity application form
Prendi la maglia
Order your jersey
Organizing secretary
Routes and logistics
Planimetry
89,4 Km Route
128,8 km Route
162,1 km Route
Grid & Start
Final kilometers
Finish and Expo areas
Parking
Which gear ratios should you choose for climbs?
The 9 fountains located on the routes
In the Event
Medal
All the award
Art and Granfondo
Memorial Eugenio Mercorio
Exhibition Village
Solidarity pedals onward
Solidarity of partecipants
Contributi pubblici
Public contributions
Numbers and Statistics
All the Standings
All the “Puntuali” cyclists
88.688 cyclist at the start
Past Winners
Choices among three routes
Weather
Press & Tourism
Media Accreditations
Comunicati Stampa
Press Releases
Official Magazines
Photo Gallery
Bergamo, city of art
Hotel Booking
Where to eat
Take the plane to the Start
Comunicati Stampa
(Italiano) Il macellaio Giorgio Viotto primo vincitore alla “Gimondi”
(Italiano) Il macellaio Giorgio Viotto primo vincitore alla “Gimondi”
REGISTER
eBIKE
CHARITY
REGISTERED
LISTNRIDE
BLACK AND WHITE CHARM
WAITING FOR YOU
HOTEL AND SERVICES
OUR PARTNER
Ente Promotore
Ente Promotore
Ente Promotore
Ente Promotore
Ente Promotore
Title Sponsor
Sponsor Ufficiale
Partner Ufficiale
Partner Ufficiale
Partner Ufficiale
Media Partner
Auto Ufficiale
Vino Ufficiale
Supporter Ufficiale
Official Supporter
Supporter Ufficiale
Supporter Ufficiale
Supporter Ufficiale
Supporter Ufficiale
Supporter Ufficiale
Supporter Ufficiale
Supporter Ufficiale
Supporter Ufficiale
Hotel Ufficiale
Fornitore Ufficiale
Fornitore Ufficiale
Fornitore Ufficiale
Progetto
Patrocinio
Patrocinio
Il nostro sito utilizza cookie, anche di terze parti, per offrire una migliore esperienza di navigazione. Chiudendo questo avviso acconsenti all’uso dei cookie. Per saperne di più ti invitiamo a leggere la
cookie policy
Chiudi